Mobilen är konstig!

Tjaba, tjena, hallå!

Nu har min mobil blivid konstig :( ni förstår att ena  volum knappen är typ helt paj fattar inte vad som har hänt. men ippa hade jö lånat min gamla mobil ett tag nu så jag tog tillbaka den. så nu har jag min gamla mobil skit trågikt tycker jag men jag har i alle fall bra musik nja har också  dålig men det funkar :)



Bio !


Nu kommer den på bio kan det vara sant ja det är det längtar att se den.
Har bara ett problem det finns typ ingen som vill se den och jag vill inte gå ensam:(

Snälla följ med non


Puss och kram/ Paulina




Michael jackson filmen THIS IS IT







Några bilder på mobilen

Fortesa Hoti!

Tjaba ! jag har bestämt mig att vara med en alla tävlingar som Fortesa Hoti har eller som hon är känd för  ROXANA  i andra avenyn! jag tycker värkligen att hon är en av dom bästa skådespelare som finns. hon kan värkligen leva sig in i en roll. man blir helt beroende att se på henne för hon är så bra <3 Hon är helt klart bäst. en av mina drömmar är att bli skådespelare och att träffa Fortesa Hoti och att få autografer M.M.


Jag hoppas att jag kommer vinna! vill värkligen de här!
om den kommer kommer de nog bli mitt lykligaste dag i mitt liv :) 
 
/ Paulina



Fortesa Hoti!




Fortesa Hoti!

Fortesa Hoti!



Roxana i andra avenyn!

Fortesa Hoti!

 


50 årsfest för mamma!

Tjaba! i lördags var det öppet hus för mamma som fyllde 50 år. Det var kul att träffa några släktingar och några vänner:) ippa, jag, gabbi, mona och Märta hjälpte lite till i köket fast det var mest Mona ,ippa och gabbi som var i köket.  jag filmade och tog kort på fetsen. hjälpte lite till i köket också det var kul:) siv och kent kom till festen också det var kul jag menar dom har jö rest långt. dom sov över till söndagen och åkte på kvällen.

Så det har varit fult upp hela helgen. men det har varit kul :)

Det var kul att träffa nästan alla kusiner med familj:) Det var kul att träffa Vårt nya kusinbarn som är bara några veckor!  välkommen Hugo :)

Ha det bra så länge/ Paulina


några bilder från festen!



























Dax att besöka sjukan!

Tjaba! Idag har jag varit på sjukan hela dagen i stockholm:( varför?  jag orkar inte vara sjuk längre kan bara inte min sjukdom försvina skulle vara så skönt!  Vid 5 tiden åkte vi från sjukan mamma och jag det var riktigt skönt :) då åkte vi till arninge mamma köpte not till hemmet och jag stack till sko affären och handlade 3 par skor. till vintern :) längtar till lovet då ska jag och några polare sticka till ljusdal och träffa Henritte med flera:) det ska bli kul :)

Ha det bra så länge / Paulina





åker  hem från sjukan!

Är helt slut!

Hallå igen!
Idag var jag ledig skit skönt :) imorgon blir det APU och dans kul men känner ingen lust att göra not just nu:( är helt slut. orkar inte att göra not längre det känns som allt ork allt hopp är helt borta. önskar att jag bara kunde sova i månader att få nytt ork och nytt hopp igen :) nej nu får jag sluta skriva för idag orkar inte sitta känner att jag måste lägga mig. kram och puss/ Paulina








Älskar er mest av allt!

Hallå igen! <3  Vill tacka Natta för att hon gick och åt Pizza med mig. Även när alla blev sjuka så åt jag med Natta som var frisk. <3 Hoppas du blir frisk snart Bella saknar dig <3<3.
Saknar er jätte mycket<3<3<3<3. Det är så skönt på torsdagarna när jag har sovmorgon eftersom jag har apu just den här dagen :) Att man kan försöka glöma bort den vänskapen som man älskar men gör så ont. men jag är glad att jag har andra som jag kan lita  på som är min riktiga vänner  <3<3 Älskar er över allt annat <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3



Ha det bra så länge/ Paulina




Vänskap som  gör så ont













Älskar er <3





Sovmorgon :)

RSS 2.0