Sjuk!

Det blir inget långt inlägg för ligger här å är jätte sjuk :( men tänkte berätta lite om gårdagen och idag :)

Igår åkte familjen å firade min morfars syster som fyllde 90 år grattis :) där vi åt och hade de trevligt men jag blev jätte sjuk så mådde jätte dåligt synd :( där fanns det jätte gulliga kaniner som sprang fritt ;) (bilder på dom kommer längst ner i inlägget)

Sen när jag kom hem låg jag helt utmattat och kunde inte behålla maten :(

Idag åkte mamma och jag klockan 07:00 och tog blodprov eftersom jag var tvungen angående att jag ska på läkarbesök i augusti ska inte ha några förhoppningar men hoppas min läkare tar mig på allvar!

Sen i bilen så kom resten av all te jag fick i mig idag upp igen :( synd att jag inte kan behålla maten :(

Nu ska jag vila lite :) ha det gött

Henrik jag älskar dig ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


Saknar mitt långa hår ❤❤

Sitter och tittar på gamla bilder ( bilderna kommer längre ner i inlägget) på hur man såg ut förut haha glad att den tiden är över :) saknar bara mitt långa hår :) haha men är så tacksam för allt jag har nu :) Henrik jag älskar dig ❤❤


Längtar så efter att få komma till mina mål ❤


Älskling älskar dig och saknar dig så sjukt mycket men om några veckor så ses vi igen ;)


Love you Henrik ❤❤❤❤❤❤❤


Tankar!

Ibland kan jag inte låta bli att funderar på och nästan oroligheten kommer över mig och bara önskade att de jag vill, mina mål ska jag ska kunna uppnå allt jag drömmer om ❤ men hur en allt blir så är det en sak som är säkert att jag har min fästman kommer alltid vara tsm och det är ju viktigast!

Störst av allt är ju kärleken! ❤❤

Jag vet vad som än händer så finns min älskade kille vid min sida och stöttar mig genom allt ❤

Tacksam över att fått träffa dig, att jag fick dig du är allt och jag är så glad att du är min vad som än händer så vet jag att vi kommer alltid kommer vara tsm min älskade blivande man som du kommer bli ❤❤❤❤

Henrik jag älskar dig ❤❤❤❤❤❤❤❤


Böcker ❤❤

Jag har blivit löjligt haj på böcker ;) blir lätt så när man är sjuk ;)

Tänkte redovisa lite om böckerna vi början med den bok jag kommer ihåg minst för det var ett tag sen jag läste den!


"HUNGRIG PÅ ALLT"


Boken hungrig på allt är en bok om en ung mamma som hamna lite fel i livet gör saker som inte alltid va så smart, det slutar med att hon hamnar på ett behandlingshem där man får följa hennes liv som ung mamma med dom här problemenen!

Jag tycker den var riktigt spännande men vågar tyvärr verken säga så mycket om den eller handlingen eftersom det var ett tag sen jag läste den ;)
Hon som har skrivit den har också en blogg!

Jag ger "hungrig på allt" 7 smile av 10

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Tips!

Läs den själv så får ni avgöra de! Jag ångrar inte att jag köpte denna bok!


Nästa bok som jag har läst är en bok som verkligen tog tag i mitt hjärta! Går inte att sluta gråta en riktigt bra bok!

"EN UNG KVINNAS SISTA ORD"

Regine stokke blir bara arton år. En dag när hon kommer hem från skolan möts hon av en rödgråten mamma. Och beskedet att regine lider av akut leukemi. Ett år senare är hon död. Efter de fruktansvärda beskedet startar regine bloggen "Face your fear" som snabbt blir Norges mest lästa. Hon skriver om sjukdomen och död, men också om livet. Aggressiva cellgiftsbehandlingar, möten med andra dödssjuka barn, samtal om döden och svåra stunder varvas med ljusglimtar från besök hemma, fina minnen från rockkonserter, fotoutställningar,och "världens bästa födelsedagsfirande". Kort sagt ögonblick ur en levnadsglad tonårings alldeles för korta liv. När regine dör mister hennes familj och vänner en varm och klok ung kvinna som med sin förvrängda öppenhet också för oss andra att reflektera över och värdesätter livet. Regines dröm var att få ge ut sin blogg i bokform. Det är den här boken jag skriver om ;)


Mina tankar!

Boken låter kanske jobbig men är helt klart den bästa jag har läst ;) den tar tag i hjärtat riktig bra och fortfarande tänker jag på berättelsen! Den är gripande och varm! Att få se någon som kämpar så för livet, som är så otroligt fin som person även hon vet att hon ska dö så tänker hon på andra alltså känns som man känner henne! Bloggen finns fortfarande kvar där man kan läsa lite men också finns det intervjuer på youtube och en hemsida där just hon har lagt ut sina vackra bilder på naturen en fantastiskt människa ;)

Jag ger "en ung kvinnas sista ord" 10 smile av 10

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Tips!


Läs den en riktigt sorglig men ändå en faktiskt bok av en underbar artonåring !!


Akuten!!

Hej nu var det länge sen men i söndags åkte jag till akuten eftersom jag mår så dåligt jämnt :( i alla fall jag var på akuten men vid 19:00 blev jag skickat vidare till en avdelning ;( blev inlagd på denna avdelning å sen dess har jag varit där :(

Ligger på sjukan :( fy vad jobbigt att ligga här i sängen på sjukan :( hoppas verkligen dom hittar något snart åå jag hoppas äntligen kan bli frisk :)

Tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg medan jag väntar på läkaren ska komma in ;)


Ha det så gött så skriver jag mer senare :)


Henrik jag älskar dig ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤


RSS 2.0